Resultaten voor ns site

   
 
ns site
 
Nederlandse Spoorwegen Facebook.
Vanmorgen rond 915: een leesbril gevonden, bruin oranje montuur, op station Alphen aan den Rijn perron 2, op de grond, onder het bankje in het achterste wachthokje. Afgegeven bij de NS infobalie op station Leiden. Vind ik leuk Reageren Delen.
tester
NS storingen.
Problemen NS.nl opgelost. Momenteel ondervindt NS.nl problemen met voornamelijk haar reisplanner. Ook de mobiele site/applicaties ondervinden traagheid of het niet kunnen laden van data. Inmiddels werkt de site weer naar behoren. Storingsoverzicht.nl Provider Overige NS, Website. Website NS niet bereikbaar.
seo agencies
OV-chipkaart Home.
Welkom op de vernieuwde website! We hebben onder meer het design opgefrist en de website responsive gemaakt. Ook ziet u voortaan standaard de ritprijzen en transacties van de afgelopen dertien weken terug in uw OV-reishistorie. U kunt bovendien weer weekdeclaraties maken.
prive lening
NS Endouble NL.
We zijn trots dat NS ons deze opdracht heeft gegund en blij met de kans die ze ons geven om de site continu te ontwikkelen. De komende periode zullen we de site blijven optimaliseren en samen met NS werken naar een optimaal presterend talent acquisition platform.
https://www.artclinic.org/schilderij-schoonmaken-en-reinigen/
Update maakt NS-app concurrent voor 9292 Tablets en telefoons Nieuws Tweakers.
Het zou fijn zijn als de NS zijn sites/app een keer privacy vriendelijk en toegankelijk zou maken/houden.: android app beschikbaar maken voor Android AOSP, geen gesloten Google services en niet alleen via die Play / App stores, het heet openbaar vervoer godsamme. En willen we nu monopolies of keuze vrijheid. een toegankelijke site die ook werkt zonder javascript.
NS Publieksprijs Winnaar NS Publieksprijs: De wereld volgens Gijp.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. Vul alle gegevens correct in. Over de NS Publieksprijs. De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek.
NS reisplanner: een reisadvies van station naar station OVplaza.nl.
Direct naar actuele info NS-stations. NS Amsterdam CS. NS Rotterdam CS. NS Utrecht CS. NS Den Haag CS. iPhone app voor OVplaza. Wil je OVplaza ook in de trein gebruiken? Download dan nu onze iPhone app in de App Store.
NS Treinarrangement Hotel treinkaarten.
De Algemene Voorwaarden van NS Reizigers AVRNS, Product Voorwaarden Enkele Reis, Retour en Dagkaarten PVR-NS en de e-ticket voorwaarden EVR-NS zijn hier te vinden. Voor deze actie is Weekendjeweg.nl een promotiepartner van NS. Weekendjeweg.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid/verantwoordelijkheid voor schade geleden door toedoen van NS of de door deze geleverde diensten.
De wifi in de trein is volstrekt onveilig en de NS doet er niets aan.
De data van de treinreizigers Op deze site kun je zien hoe Mühleisen de binnenkomende data heeft geordend en gevisualiseerd. Het project trainwatch van Hannes Mühleisen. Je kunt hier zoveel mee doen. In de vijf maanden Gemeten periode: van 11 maart tot 2 augustus 2015. dat het project loopt, heeft hij data binnengehaald van 114.558 verschillende apparaten laptops, smartphones, tablets. Hij heeft data over bijna 10 miljoen pogingen van apparaten om contact te maken met een website of een app. Ik heb de unieke nummers van de apparaten, de tijd, de data. Ik weet in welke treinen de apparaten zaten. Als je dit vijf maanden doet, dan leer je de geschiedenis van apparaten en eigenaars kennen. Je kunt hier zoveel mee doen. Stel je voor dat je tien van dit soort antennes op strategische locaties in Nederland neerzet. Dan krijg je een vrij goed beeld van het gedrag van miljoenen Nederlanders. Je kunt er niet aan ontsnappen, de NS geeft de reizigers geen keus.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
9292 reist met je mee 9292.nl.
Reisadvies via je eigen website 9292 Reisadvies API 9292 Vertrekwijzer Adverteren OV-berekeningen Dienstregeling in 9292 planner. Toegankelijkheid Fiets mee in het OV Huisdieren in het OV Belangrijke spoorwerkzaamheden Naar het vliegveld Naar vliegvelden buitenland OV-etiquette 175 jaar reisinformatie Vervoer op maat.

Stationsbeveiliging Omschrijving van voornamelijk relaisbeveiligingen NX AR die in dienst waren bij NS met de nadruk op bediening. Blokbeveiliging Korte omschrijving van de blokbeveiligingen die gebruikelijk zijn en waren in Nederland. Onder Nieuws staan de laatste updates van deze site.

Contacteer ons